Vereničko prstenje

Vereničko prstenje

Vereničko prstenje je svakako, uz burme, jedan od najvažnijih komada nakita koji žena u svom životu dobije i nosi. Nije čudo da se odabiru kamena i dizajna pridaje tolika pažnja. Često mladi po više puta svraćaju u zlatare pokušavajući da za svoju dragu izaberu savršen verenički prsten.

Ručno rađeno prstenje u belom, žutom i crvenom zlatu, sa varijacijama u dizajnu, boji i dimenzijama mogu biti oplemenjene, po Vašoj želji, i brilijantom koji će ih učiniti neobičnim i svečanim.

Kombinacija mat i sjajno obrađenog zlata predstavlja izrazito elegantnu interpretaciju venčane burme. Ručno rađeno prstenje u belom, žutom i crvenom zlatu, sa varijacijama u dizajnu, boji i dimenzijama mogu biti oplemenjene, po Vašoj želji, i brilijantom koji će ih učiniti neobičnim i svečanim. Kombinacija mat i sjajno obrađenog zlata predstavlja izrazito elegantnu interpretaciju venčane burme.

, ,

5 Responses to “Vereničko prstenje”

 • Petar Obradovic

  Mozete li mi napisati ,cenu VRP 1, sa brilijantom?ili ako imate neki drugi dragi kamen

  Unapred hvala

 • Ljubomir Stanković

  Dobar dan, zanimaju me prstenovi VPR10 i 11, koji je kamen na njima i da li postoji ovi modeli a da nisu matirani.
  Unapred hvala.

 • aleksandar

  kupio bih prsten kod vas,dvoumim se izmedju vprt i vpr9,zanima me da li su jos u ponudi i mozemo li preko pos neta da obavimo placanje u posiljku.

 • Ivan

  Interesuje me model VPRZ5 i kakav sve kamen sem dijamanta dolazi u obzir? Takođe me interesuje i da li oblik kamena može biti okruglog oblika nebrušen, i koji sve kamen može?

 • milos

  zamolio bih da mi kazete da li imate u prodaji prsten model VPRB21 i koji je kamen u pitanju? koliko bi kostao sa brilijantom?

Kontakt